Fujitsu

Adresgegevens

Het Kwadrant 1

3606 AZ Maarssen

Website

www.fujitsu.com/nl/

 

Achtergrond

Fujitsu is wereldwijd leverancier van dynamische IT-infrastructuren, met 160.000 medewerkers die klanten in 70 landen lokaal ondersteunen. Fujitsu biedt een one stop shoppingaanbod van gestandaardiseerde Fujitsu-producten en -diensten voor desktop en datacenteromgevingen. Op basis van de behoefte van de klant worden deze bouwstenen samengevoegd tot een bedrijfszekere IT-oplossing die past als maatwerk, zich snel kan aanpassen aan een wisselende capaciteitsbehoefte en die desgewenst ook door Fujitsu gemanaged wordt. Het ontzorgen van de klant en het leveren van een maximale bijdrage aan zijn bedrijfsresultaat, staan daarbij centraal.

 

Fujitsu Nederland

Fujitsu Nederland levert een breed portfolio van op het gebied van IT-infrastructuur, waaronder datacenter- en werkplekdiensten, service desks-producten en software aan klanten in zowel de private als publieke sector. Fujitsu Nederland is marktleider in het leveren van end user management (EUM) services. Het hoofdkantoor van Fujitsu Nederland is gevestigd in Maarssen (Utrecht).

 

Inzet voor duurzaamheid en kwaliteit

Vanwege zijn betrokkenheid bij het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen is Fujitsu opgenomen in de Dow Jones Sustainability World Index en in de FTSE4Good Index.

 

Een belangrijk beleidsonderdeel van Fujitsu is kwaliteit, voortvloeiend uit het volledig beheersen van alle bedrijfsprocessen. Fujitsu werd in 1991 in Nederland de eerste IT-leverancier aan wie het volledige NEN-ISO 9001 kwaliteitscertificaat is uitgereikt. Sinds die tijd is ieder jaar het ISO 9001-certificaat opnieuw toegekend aan Fujitsu Nederland. Fujitsu beschikt tevens over ISO 14001 (milieu), ISO 20.000 (service management) en ISO 27.001 (informatiebeveiliging) certificeringen.