Skip to main content

Trainingen en cursussen

Ter voorbereiding op een ISAE 3402 implementatie of audit is kennis van de ISAE 3402 standaard en het COSO framework nodig, daarom biedt de stichting Corporate Governance in samenwerking met StepmileTraining & Opleiding diverse cursussen op het gebied van ISAE 3402 , ISAE 3000 en ISO 27001 aan.
Het opleidingsaanbod varieert van korte gerichte ISAE 3402 cursussen voor iedereen die met ISAE 3402 te maken heeft tot uitgebreide trainingen voor projectmanagers van ISAE 3402 trajecten en service auditors. De trainingen zijn gericht op kennisoverdracht, het verkrijgen van inzicht in en het praktisch toepassen van de ISAE 3402 standaard. U kunt zich via isae3402.nl inschrijven voor de training, medewerkers van Stepmile zullen contact met u opnemen voor de verder afhandeling van uw bestelling.

Over Stepmile

Stepmile Training & Opleiding is dé financiële opleider van Nederland met een sterke signatuur op het gebied van risk management en governance. Met de kracht van eenvoud voor de opzet van alle cursussen en de intensieve samenwerking met de Stichting Corporate Governance komen de werelden van risk management en opleiden bij elkaar. Professionaliteit, flexibiliteit en technologisch vooruitstrevend zijn, behoren tot de kernwaarden van deze organisatie.

Meerwaarde

Investeren in jezelf en je medewerkers door middel van ontwikkeling op het gebied van risk management betaalt zichzelf terug. We leven in een veranderende wereld waarin de ene technologische ontwikkeling de andere steeds sneller opvolgt. Wat heeft jouw organisatie nodig op het gebied van risicomanagement? Hoe waarborg jij de continuïteit van de organisatie waar je werkzaam bent? Verstand hebben van risk management is geen overbodige luxe in de huidige markt.

Hoe werkt het?

Na inschrijving voor een e-learning ontvang je per mail de bevestiging. In overleg ontvang je per mail jouw persoonlijke inloggegevens voor toegang tot de online leeromgeving. Ook vind je al het studiemateriaal in de digitale leeromgeving zodat je aantekeningen kunt maken en ook een goed naslagwerk hebt. Je krijgt standaard twee maanden toegang tot de online leeromgeving. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Er staat een docent uit de praktijk voor je klaar om antwoord te geven op je vragen.